Tuesday, July 31, 2012

Whatsapp For Android v2.8.1504 (custom smiley) [01-08-2012]

Whatsapp For Android v2.8.1504 (custom smiley) [01-08-2012]
What's in this version:
Version 2.8.1504
  • add ability for group owner to remove a member from group
  • display push name in group chat with unknown phone numbers
  • major overhaul of arabic look and feel
  • crash fix for Jelly Bean / OS 4.1
  • add ability to choose profile photo during verification
  • miscellaneous bug fixes, translations (Basque!) and improvements
  • BBM style notification bar icon fixed, file re-upload. (sorry for that)

DOWNLOAD LINK:
Default Version: DOWNLOAD
BBM Style : DOWNLOAD

*bagi yg tidak bisa install, uninstall dulu whatsapp versi sebelumnya
*harus pake instalasi yg sama kalo mau smileynya kelihatan

4 comments:

hape saya udah ada whatsapp bawaan pabrik, trus saya update ke versi ini. Nah trus saya coba install pake punya agan, kok notifnya muncul: application not installed, an existing package by the same name with a conflicting signature is already installed..

ni kira2 gimana ya

uninstall dulu gan, baru reinstall pake yg custom

ga bisa gan udah uninstal tetap g bisa!!

coba pake versi terbarunya gan

Post a Comment

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More