Friday, December 13, 2013

C-WhatsApp™ PLUS v4.75D (LOCKED) + DONATION KEY 1.05









      Changelog v4.75 (13/12/2013)
                • Working with ART on KitKat 4.4.1 an up
                • Added MOD 2.1.7 Disable opening Settings when clicking on Chats header
                • Added MOD 2.1.8 to show own name instead of Chats in Main header
                • Added MOD 1.2.0G to add gradient color to chat background
                • Added MOD 1.2.12G to add gradient color for bottom background
                • General Contact Status copied to clipboard when clicking on it in Chat/Contact info screen
                • Other bugs solved

                HOW TO UNLOCK (ROOT ONLY):
                1. Download Plus Donation v1.05 data HERE
                2. Open Titanium Backup (TB). Tap Options > Preferences. Scroll down , select Compression. Select BZIP2 (slowest, best compression).
                3. Extract contents inside "data" folder to TB backup folder.
                4. Open TB, tap Options > Refresh apps list
                5. Restore Plus donation data. Don't open plus donation key. Just hide it from launcher after restoring data.
                6. Done.



                for daily web version update, you can check Custom Whatsapp on Facebook or Official Whatsapp Website

                4 comments:

                Hmm... Gan..
                Kayaknya sekarang c-whatsapp+ nya ga berfungsi dengan normal.. Fungsi PLUS nya ga bisa di gunain buat download theme.. Trs folder Whatsapp di memory/sdcard selalu ilang.. Padahal udah ane copas ber-kali2.. Anehnya, pas ane coba versi aslinya whatsapp+, fungsi PLUS nya normal, and ga bikin ilang folder whatsapp di memory.. Hanya sekedar info buat agan.. Soalnya ane pengguna Custom emoji dan juga PLUS nya gan..

                ane cek error tersebut ada di versi osamaghareed aja gan, makanya untuk sementara ane gak pake Crack release dari osama. yg 4.75 ane compile dari source aslinya

                Skrg lg make yg versi ini gitu jg gan di ane.. Ane ga pake plus donation nya tapi..

                Post a Comment

                Share

                Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More